Dec 13, 2010

perempuan, lelaki dan mimpi [part 2]

10:55 PM
reactions 
aku, kalau mimpi tu mesti ada warna-warni. rasa macam tak pernah la pulak mimpi hitam putih. kalau tak, takkan la aku boleh ingat pernah mimpi pokok bunga warna pink kat belakang umah time banjir. tadi pon mimpi schoolmate aku ada kuarkan majalah kaler merah2 makngah! pernah mimpi kenduri kahwen pakai baju tema purple. banyak sangat lah kalau nak senaraikan mimpi mainan tidur aku ni.

tapi, lelaki mimpi memang xde warna ke? aku bukan main serkap jarang aje. tapi pernah la baca kat blog mana ntah, dia cakap mimpi sumer colourhitam putih. tadi pun, dia cakap mimpi kawen. bila aku tanya apa colour baju, dia cakap x tahu.sebab mimpi hitam-putih. 

ish, bosannya jadi lelaki. mimpi x meriah langsung! hahaha

pssttt, dulu masa 1st time mimpi family dia datang meminang pun sumer pakai baju warna warni tau.meriah sket majlis i hahaha
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting