Dec 11, 2010

org putih topi merah makin banyak..i likee!!!!

10:19 PM
reactions 

harus sediakan mental dah fizikal. o yeahhhh~

ok.xtau nape excited terlebih salji nak turun.padahal aku ni mana la tahan sangat sejuknya. menggigil2 je. excited nak main salji ni!excited! masa mula-mula datang dulu lagi la jakun, tgk salji turun kan. dulu dalam kepala duk terbayang, salji ni lembut cam kapas. turun berketul2 macam kapas. tapi dah datang sini baru lah tahu hakikat sebenarnye. kalau time lebat tu, memang la nampak turun macam kapas. tapi still ia adalah ketulas ais. sejokkkkkk. jatuh atas baju basah lah jadiknya.

tapi best kalau ada salji yang banyak2 atas tanah, boleh men guling2. jatuh gedebuk pon xpo. sebab x sakit. hehehe jom tengok salji pertama aku di jepun.








tapi ni bukan kat fukui la. masa ni otw nak g main snowboard kat washigatake, gifu ken. berhenti jap tengah jalan sebab nak bagi org jakun tgk salji. hehehehe winter kali ni nak kumpul gambar salji banyak2 lah.nanti nak tunjuk kat anak cucu cicit.eh? (o^_^o)


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting