Dec 16, 2010

Kontest Blog Terkemas

9:43 PM
reactions 
saja-saja gedik nak join contest jugaaaaaaaaaaaaaaaaak. hahaha bialah dah lama xjoin.agak2 blog aku  ni kemas x?  kalau kemas boleh la join contest kaaaaan kekeke

syarat2 penyertaan~
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D[DONE] id :ckynwan
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)


aku nak tag mereka2 di bawah ini~
http://myairul.blogspot.com/
http://vortnetwork.blogspot.com/
http://wawa4eva.blogspot.com/
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting