Dec 11, 2010

happiness is a way of travel, not a destination

12:08 AM
reactions 


day 8 ; Something i found when searching “Happiness” on Tumblr.

aku x reti la nk terang part "a way of travel" tapi "not a destination" tu kira mcm ok la sket. apa yang korang fikir berkaitan kebahagiaan.apa dalam bayangan kepala tu kalau sebut kebahagiaan.  amek contoh mudah.dapat kahwin ngan jejaka idaman? memang la seronok kan.gembira. tapi bila kau dah kahwin, dah siap akad nikah, dah peluk cium sumer, semua berakhir kat situ je ke? xkan? panjang lagi jalan yang kau perlu lalui.kenapa?









sebab  happiness is not a destination. its a way of travel. 

















hahahahahaha 
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting