Dec 8, 2010

susah jugak macam ni

5:45 PM
reactions 
sekarang dan nak masuk musim sejuk. tdo malam menggigil kalau tak pakai heater. selimut kena berganda2 lah jawabnye. bangun pagi pun susah la jawabnye. dan sekarang ni, waktu malam makin panjang lah. tuptaptuptap kejap je dah gelap. maghrib masuk kol 441 petang. kalau kol 6 tu dah malam sangat dah. dah isya pon. tapi pukul 7 pagi esok baru lah matahari menjelma kan diri.

rasa sangat lah lama. sebabnya terpengaruh ngan perubahan sekeliling. dah gelap2 ni tetibe je cepat je rasa penat. haha ngade2 tol. 

contoh sama je. kalau time summer dulu stay kat lab sampai kol 6 pon rasa awal lagi.sebab kat luar cerah lagi kan. tapi skang bila tengok kat lua dah gelap, dah malam terus rasa letih semacam je kan . bila tengok jam, eh baru je pukul 6.

ish2 bahaya betol macam ni.

p/s : dah kol 6lebih, kelaparan merobek usus-ususku
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting