Dec 3, 2010

happy bestday ; hanya untuk kamu; dan hanya dari aku

9:01 PM
reactions 
happy bestday awak! (o^_^o) <---- blushing sorang2 hahaha. okay, today is your bestday. ingat lagi tak mcm mane saya katteni kimeta nak jadikan harini as your bestday? hehe

ok lah. short post je.exclusive untuk pembaca setia saya yang sorang tu. ye, awak la. xde orang lain lagi dapat exclusive + special short entry mcm ni. eceh.




Orkut Myspace Thinking of You Graphics and Comments
>




Orkut Myspace Good Luck Scraps, Graphics and Comments

..... in everything you do
...ato tsukoshi, gambarou!

p/s : tetibe rasa malu sebab lama x buat entri pasal hati dan perasaan macam ni haha
p/p/s: saya sayang awak. ye, awak sorang je. nae namja.......cupta!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting