Dec 6, 2010

a text that i save because it make me smile

5:51 PM
reactions 
kalau orang ngah bercinta, mesti nak simpan kan banyak2  msg yang dapat dari buah hati. kalau belum betul2 bercinta pun, time dah start sayang, suka sikit2 tu pun nak simpan penuh satu handset kan. siap buat folder baru yang khusus untuk yang istimewa tu. yang ni biasa perempuan la. lelaki aku tak tahu la cmne. hehe

day 3  : a text that i save because it make me smile
Selamat paaaagiiii m*****
Selamat paaaagiiii m*****
Selamat paaaagiiii m***** m*****
Selamat paaaagiiii m*****ku

Perempuan ni penuh ngan emosi.
kadang-kadang taksusah pon nak buat kami senyum geli-geli,
cukup sekadar text simple,tapi ikhlas dari isi hati.

:)

-malu-
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting