Dec 9, 2010

andai dia senyum, aku bahagia

12:07 PM
reactions 

day 6 : A Picture of someone famous special smiling

okeh. ayat sebenar untuk day 6 ni : someone famous. tapi aku tukar special lah. kalau nak amek gambar orang famous like a celebrity, sorry mereka langsung tak layak nak tersenarai dalam list yang menyumbang kebahagiaan aku.. 

so i change it to someone special. dalam gambar ni ada someone special. my father/dad/papa/ayah and banyak lagi lah kan org guna. and this is my abah.dua dari kanan. kalau tengok abah senyum tu merupakan one of my happiness. tak sanggup dah rasanya nak tengok abah susah2. 

eh takleyh tulis panjang2, nanti menitik air mata. korang baca sini je lah. 

i love my abah!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting