Dec 1, 2010

menang no bertuah 20000 dapat makan nasik minyak free?

9:41 PM
reactions 
dengan ini tamat sudah untuk  nombor  bertuah 20000. pemenang pon dah dapat. bukti pun dah bagi.deal pun dah buat. maka mari kita makan nasik minyak minggu ini. kalau rajin la hahahaha. kalau  busy, minggu depan. kalau busy lagi aku belanja makan kat joyful dah la hahaha


terkejut betul2 tetibe je ada ym pastu bagi gamba tu. nmpak je gambar tu aku gelak guling2. hahaha so mana2 yang x berkesempatan tu tunggu lah next 30000 kekeke. ohyang bgtu bdak2 fukui ni jugak haha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting