Dec 10, 2010

eh org putih bertopi merah dah nak muncul!!!

7:35 PM
reactions 


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha!
ok.dah abes gelak.

sekarang super sejokkkkkkkkkkkkkkk! haritu act dah turun hujan ais. bukan salji lagi tapi cukup la nak memutihkan jalan kejap. tapiiiiiiiiiiiiiii, aku bangun lambat. perasan status junior kat facebook duk cakap putih2 tapi "one hour ago". can u imagine that??? ish jeles tol. ye, ye aku dah3 tahun duk sini. tapi still x sabar2 nak tunggu salji turun hahahaha

and tengok lah gambar kat atas tu! dah ada gambar orang putih kat website cuaca yahoo japan ni. suke.suke.suke. tiket snowboard dah beli. untuk yang terakhir, nak meluncur salji! hehehe nak buat orang salji banyak2 lagi n besar2 macam tahun lepas.





oh tak sabar! winter holiday  : 23 december~ 3january, yeay!

oh kesian kat adik saya yang xkesampaian nak tengok salji. 

eh, kenapa banyak sangat oh ni. haha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting