Dec 15, 2010

A Description or Picture of someone yang hensem who makes me happy

11:41 AM
reactions 
day 12 :A Description or Picture of someone who makes you happy.

ada ramai sangat `someone` yang buat aku happy di dunia ini. let say aku nak letak my future husband kan, lagi la afdhal aku letak  family dulu. lepas tu nak letak akak yang aku rapat, tapi yang lain2 pun adik beradik jugak. yang buat aku happy jugak. mace mano nih? hahaha xpe lah, letak sorang dulu. kalau rajing kang banyak la puloks yang akan kua. hehehe

ok. banyak sangat mukaddimah nih. mari masuk ke isi penting. 

hensem tak yang belah kanan tu?

this is my beloved adik. satu-satunya adik yang aku ada,seibu dan sebapa. adik aku ngan arwah mak. dia ni manja sangat kecik2 dulu. masa mak aku meninggal umur dia baru je 3tahun. xpaham apa lagi kot. aku yang masa tu umur 6tahun paham la jugak sket2 kan. kadang2 meratapi jugak arwah mak yang xde.sebab sempat kenal arwah mak kejap je. muka pun dah samar2 je dalam kepala ni. tapi kadang-kadang aku lupa la jugak, adik aku ni lagi la sikit je memori yang die boleh ingat kan. 3 tahun kot. kau ingat ke apa y kau buat masa umur 3 tahun dulu? tak kan. so atas sebab tu lah kadang2 aku ni pilih kasih sket ngan adik2 aku yang lain, yang berlainan mak. hehe. kalau boleh nak bagi yang terbaik je. bila nak balik malaysia, nak bawak balik souvenir yang best2 aje. menyesal la pulak tak simpan duit banyak2 bawak adik aku ni datang sini. kalau tak boleh men salji sama2 next week. kekeke

xpe lah, g main salji buatan je lah kat malaysia tu =P

adik aku ni ikut jejak langkah aku la. sekolah rendah yang sama. sekolah menengah yang sama tapi aku sampai form 3 je la.adik aku ni stay smpai f5.dapat tawaran g saser pon taknak pg sebab nak belajar lebih sket bahagian agama. yelah, sekolah agama kan ada PQS, PSI. kalau sekolah biasa tu ada PAI je kan. ikut harapan abah nih. bagus tau. anak soleh ni hehe siapa2 berkenan meh isi borang jadik adik ipar. tapi kena tanya empunya badan la dulu dah ada orang cop ke x. haha
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting