Nov 1, 2010

top 5... orang yang suka aku? ha ha ha ha

9:42 PM
reactions 
kita tolak mereka2 yang masuk ke sini melalui twitter, facebook, networkblog dan jugak adik beradik shoutbox tuh. ni adalah referrer tertinggi semenjak 2 oktober iaitu tarikh aku letak link referrer kat blog aku ni. no kat tepi tu diambik pada 1 november. maka top 5 referrer jatuh kepada :


tq sebab bagi sumbangan ! kekeke
yang lain mane?? hahaha

ada je yang lain tapi aku nak senaraikan top 5 je. kalau kalau letak semua referrer jenuh jugak lah. ke ade orang nak tahu blog masing2 tersenarai ke x? hahaha

bulan depan letak lagi ye hehe

p/s : jangan tanya aku kenapa 1st referrer tu jauh sangat tinggalkan referrer lain.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting