Nov 12, 2010

yokatta!

4:07 PM
reactions 
Alhamdulillah , happyou(=presentation) harini boleh tahan la walaupun aku nye tangan terketar2 sket, sejuk membeku padahal berpeluh2 kat dalam. cmno tuh? slide show nye 5 je pun. haihhh

pagi2 tadi datang lab rujuk penggunaan bahasa jepun kat horimoto-san. dia betulkan tatabahasa dan perkataan serta term yang sesuai lah dalam neural network nih.

so tadi aku kena terang pasal crossbar switch. pening tak pening lantak lah, janji papa x hambur kata-kata nista durjana. tegur sket2 tu ada la, asalkan jangan kata2 macam ni yang boleh buat aku down seminggu dah la! 

bila dah abes hapyyou, sensei a.k.a papa ni tanya la 2, 3 orang . paham ke x. ada la y cakap paham part ni, tak paham part tu. ok la. tup2 ade sorang minah cina ni cakap tak paham semua! ZENBU! SEMUA! ALL! 

hahahaha adeh. lantak kamu lah. janji sensei tak melenting. kekeke

dan berakhirlah minggu ini dengan jayanya! yokatta~

p/s : jom jalan2 apita yok!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting