Nov 26, 2010

update[peraturan GA dan senarai peserta]

2:57 PM
reactions 
wah suka aku ada orang berminat nak join GA aku ni kekeke. ok taknak cakap panjang, just nak highlight sekali lagi syarat-syarat. sebab bila aku duk belek2 satu-satu entri korang tu macam ada yang tak kena. so aku nak bertegas sikit la. eceh. macam apa je.

perhatian kepada peserta yang dah join, sila chek balik syarat-syarat penyertaan dan sila patuhi peraturan baru yang warna merah di sini. bagi kategori baru, siapa yang tak letak lagi referrer bolehlah letak referrer balik dalam entri masing2. kalau dapat tahu pasal GA ni ms BW ke blog ni letak la nama aku(ckynwan) sebagai referrer. dah cukup mematuhi semua syarat bolehlah inform kat sini.

* aku tambah kategori referrer baru sebab akan ada 2 hadiah baru dari sponsor tu hehe.

siapa yang dah join and dah komen kat entri GA boleh check nama di sini. sebab haritu ada something happen macam ada komen2 yang hilang/terdelete. so siapa yang xde nama sila hantar lagi sekali penyertaan.

maaf di atas kesulitan

siapa nak join meh la join. hehehe boleh jengah GA saya. eh tetibe je saya haha
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting