Nov 9, 2010

adeh, iklan deepavali pon ada kontroversi gak ke?

6:05 PM
reactions 

aku tak tahu menahu pon pasal video iklan deepavali keluaran FINAS ni sehinggalah terbaca kat satu blog yang cakap pasal iklan kontroversi ni. maklumlah aku ni mana la nak hadap iklan kan hari-hari. nk tengok tv3 online pon lembab macam siput je.

apa pendapat korang pasal video ni? marilah kita berkongsi ilmu. mungkin apa yang aku nampak tak macam yang korang nampak. pandangan masing2 lain. mungkin pandangan korang tu boleh bagi aku buka mata dan bukan minda sikit, kot2 ada yang aku terlepas pandang. mungkin aku ada nampak kat satu side je, satu side lagi aku tak nampak.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting