Nov 22, 2010

momiji & daun kuning sangat memukau [part 1]

11:07 AM
reactions 
semalam, kami2 yang semangat nak menikmati keindahan ciptaan Tuhan bergerak ke green park. walaupun 12 orang je, ok la tu daripada xde langsung kan. janji seronok. dan semua happy2 aje. dan bila semua yang pergi gila bergambar, memang syok lah. mana taknye, stop kat satu pokok cantik pon berjam2 lamanya. masing2 nak masuk lam photo gentei(limited). last2 xde gentei mananya. hahaha sebab semua masuk. hahaha ok gelak banyak2 x elok untuk hati.

mari berjalan2 tengok gambar. sila bertahan. sebab gambar sangat banyak. amaran : ada yang diedit sebab semalam guna manual pastu baru prasan boleh tukar focus to wide area. ok sila gelak ramai2. tak bestlah kalau setakat nak jalan2 tapi perut lapa kan. so masing2 bawak sedikit makanan lah, makan2 gossip2, beramah mesra eratkan silaturrahim, berkongsi cerita yang xtahu menahu. haaaa time ni la pentingnya keluar beramai2. sebab kalau duk katrumah terperuk x keluar memang lah rasa ketinggalan zaman. banyak cerita tak tahu. pastu lama2x bercakap jangan sampai dah rasa janggal nak bertegur sapa. masa ni la baru nampak kepentingan bersosial. 

ok, nak tengok makanan sila tekan butang `show`.

Gambar :










dah habes makan2, kami main jenga pula. tau kan cmne nk main? kena buang kayu2 ikut warna dadu yang dibaling tapi xleyh bagi jatuh. aku memang tension lah main benda alah ni. cuak dowhh. nanti jatuh dowwh. eh ape hal nak sebut "doowwhhhh" aje ni. ish. tapi nasik baik sebab bukan aku yang jatuhkan! wahahaha

Gambar :










dah siap2 main jengga, dah jatuh2 sebab orang yang pakai baju leopard print tu jatuhkan, dah malas nak sambung. so kami jalan2 aje lah amek gambar di sekitar. memang tu pun tujuan kami datang jalan2. nak menikmati keindahan daun kuning dan merah. katmalaysia jangan mimpi la nak jumpa kan. kecuali di ict, yuran nak masuk pun dah kena bayar RM10 kan. kat sini free je hehehe

Gambar :



behind the scene haha 










ok lah, asik server error aje. jenuh nak menunggu. esok part 2 la pulak. hahaha dah macam facebook dah siap ade banyak part ni. aku tak suka upload gamba banyak2 dalam satu album/ satu2 masa sebab aku tak suka lah nak tengok album orang yangada gambar beratus2 keping lam satu album. penat nak belek satu2. satu kalau ada 2, 3 album yang ada 40 keping setiap satu aku rajin pulak nak tengok. yea, kita cuba reverse psychology ni. eh, ada kaitan ke?

dah abes gambar daun kuning. next daun meraj lak iaitu momiji. macam ni


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting