Nov 16, 2010

patut la semua orang tulis pasal gossip tu aje!

5:01 AM
reactions 
nak upkan traffic rupanya. sah-sah la orang akan cari kat google pasal gossip hangat meletup kebabom ni. orang ramai datang, suka la korang ye. dan aku terpaksa la tegar sikit kalau nak cari blog yang best2 sekarang. sebab kau akan jumpa entri yang lebih kurang sama di kalangan blogger. letih la jugak kalau macam tu.

kompem2 la lepas ni ramai lak blogger duk keluarkan statistik keyword dari nuffnang. dan jangan terkejut la kalau banyak keyword nabil dan uqasha ni. macam ni 


erm maybe terselit sikit lah nama irma... eh fida asihah pon ado. belum surut lagi ke konspirasi tuh.
lepas tu puas hati la semua blogger. sehingga lah kisah hangat nabil uqasha ni tenggelam. dan begitulah seterusnya.

ada yang lagi meletop. apa lagi kalau bukan klcc vs new york. aku tak paham sebenarnya kenapa keluar new york sebab tak tengok abes video. 

semua blogger berebut2 nak keluarkan cerita sensasi untuk meraih UV. traffic tinggi, income pun tinggi lah. tegar betul korang ni. aku tak berapa tegar. nak tidur dah.

p/s : malam ni jom pergi london!
p/p/s : tulis entri sebelum tdo, auto-publish pukul 6 hehe
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting