Nov 28, 2010

hokuriku taikai

2:34 PM
reactions 
seperti tahun-tahun sudah, hokuriku taikai ni memang acara tahunan la bagi kawasan hokuriku di jepun. setiap tahun akan diadakan perjumpaan Malaysian Students` Assosiation in Japan(MSAJ) bagi kawasan hokuriku ni la.



my junior with tuan rumah hehe
tapi tujuan aku p taikai ni pun bukan sebab nak  main ke apa, tapi nak jalan2 sambil amek gambar banyak2 sementara berpeluang ni. lepas ni dah xde chance. after balik kang mana la nak ada dah peluang nak datang jalan-jalan jepun ni. mahal lah! so nak amek gambar banyak je sebenarnye kekeke



tapi sebelum tu, kena hadiri dulu mesyuarat tahunan. kena dengar laporan aktiviti daripada ajk msaj. tapi nampaknya tahun2 ni tak ramai pulak yang datang seperti tahun2 lepas. yang ramai pun tuan rumah je la. fukui pun datang 2 kereta je. stream ngan dion. 13 orang. kalau macam tahun2 lepas, jalan ramai2 sangat seronok. kereta yang gerak pun banyak lah . konvoi ramai-ramai. tapi tahun ni sikit sangat. sedih pun ada la jugak terasa di sanubari. dah x best jalan-jalan kalau secoet aje.


xtau la apa yang digossipkan haha

ni junior2 saya yang comel2 belaka

bilik mesyuarat
ni sebelum mesyuarat mula. sebab tu sikit je orang hehe
lepas dah abes dengar pembentangan, ada pulak perlantikan ahli baru. part ni memang kelakar. hahaha macam- macam la ada gimik kang. kadang2 time ni la nak kenakan orang. saja2 je nak calonkan sesapa. haha

ni ahli2 baru MSAJ hokuriku
so alang-alang ada perjumpaan ni akan ada satu perlawanan la. tapi tahun ni sedikit kelainan berbanding tahun2 lepas. sebelum ni MSAJ hokuriku buat pertandingan bowling. this year tukar ke permainan futsal bagi lelaki dan badminton bagi perempuan. mula- mula team fukui tak hantar pun team badminton. tapi sebaliknya yang berlaku! hahaha. nanti lah aku cerita kekeke
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting