Nov 19, 2010

tak suka award jangan baca entri aku

3:07 PM
reactions 

baru dapat award (lagi) dari akulah gereknya.
rajin betul orang yang bagi award skang ni ek. hehe 
ok jom jawab soklan

soalan 1: berikan 1 nick name untuk saya...
siapakah saya yang dimaksudkan? hehehe

soalan 2: ucapan untuk pemberi award
thanks akulah gereknya sebab bagi award ni. sebab cakap blog ni cantik. hehe tapi kalau orang cakap blog ni kakkoi(=macho/cool) lagu aku suka hehehe so siapa2 nak buat award sebab blog kakkoi silah lah bagi kat saya. eh kejap aku, kejap saya la pulak.

soalan 3: berikan 6 fav artis/singer/group yang korang minat
alamak xde fav aritis/singer/group lah

soalan 4: tag award ni pada 10 orang blogger/follower
erm.......pasni aku tag lah hehehe. bila mood datang. kejaaaaaaaaaaap  je lagi.

-sekian-

p/s : siapa rasa  blog dia cantik, habaq mai sini kang aku bagi keke
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting