Nov 27, 2010

aku taknak sama ngan orang lain lah!

1:42 AM
reactions 
aku tak tahu la ni normal ke x. tapi aku anti sikit kalau nak beli barang sama ngan ramai-ramai orang. hahaha. tak tahu la cmne nk describe tu cmtu lah. sebagai contoh, masa mula-mula iphone keluar , berduyun2 budak2 sini guna iphone. kiri iphone kanan iphone. haiihhh. memangla gajet bagus kan, semua orang nak. mata aku pun berpinau gak la. tapi sebab dah raaaaaaaaaaaaaaaaaamai sangat guna kiri kanan ni, aku dah jadik tawar hati nak pakai jugak.

CONFUSE Pictures, Images and Photos
sama jugak ngan kes2 lain. kalau benda tu rare ataupun kurang jadi buah mulut, aku no hal la. tapi kalau macam mana cantik canggih meletup pun sesuatu barang, tengok pun dah meleleh air liur tapi tetibe orang sekeliling aku semua duk guna, memang terus padam keinginan aku nak guna. xto kenapa. tapi xsuka! hahaha

bukanlah kata nak jadik yang ordinary ataupun lain dari yang lain, tapi tak suka. and tak tahu kenapa. tak pelik kan perangan macam ni. oh tapi kalau masa mula2 aku beli org lain xramai lagi guna, then tetiba ramai2 orang guna jugak. aku x kesah.hihi

 kenapa tetiba tulis pasal ni? sebenarnya aku nak tulis post cmni petang tadi.

Post :

hari rabu tengok duit bertambah 4ringgit. seronok terus update tabung kawen. ahaks. khamis check lagi. ala dah tak tambah dah. haha tamak gilo kau nak hari2 tambah duit kaaaaaa?? harini bukak nuffnang lagi. tapi duit dah kena amek 2ringgit. apekah? hahahaha nak gelak pun ado. xpe2, xde rezeki. pihak nuffnang tersalah kira kot sebelum ni tertambah banyak lak kan. kekekeke


dah kurang 2ringgit hahahaha




tapi aku draft dulu. then blogwalking sana sini. tup2 ramai gilaaaaaaa orang duk tulis benda cmtu. yela, ingat aku sorang je kan. terus tak jadik publish tadi! hahaha

yayakoshi?
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting