Oct 16, 2010

kucing

6:24 PM
reactions 
oh.update from my lab. rajin kan? cemerlang kan? ada rasa nak tampar tak? hahaha pedulik apa aku.dah separuh hari aku duk ngadap latex dan segala bagai ni mau biol lah jugak. wuwuwuwuwu relax2 sket aku p carik funny video kat youtube dan aku gelak sorang2 tengok kuceng2 comel nih.



alahai teringatlah pulak kucing kat umah sana. walaupun aku takde la gemar sangat kucing2 ni. xde la alergic bulu ke apa. cuma takut bila dia mengganas. cakar sana sini. 

seingat aku, rumah aku tak pernah tak ada kucing kot. nak buat macam mana abah aku pencinta kucing. ada je kucing yang dia bawak balik kalo time2 kucing xde kat umah. pernah sekalik dia bawak balik kucing gebu2 dari tempat keje. bila mak aku bebel2 pasal kucing ni suka berak merata, abah kadang2 wat derk je. sampai lah satu hari tu abah aku snirik yang terkena taik kucing tu. segera dia p hantar balik kucing gebu2 tu hahahaha

p/s : aku tak faham dengan orang yang dengan kejam nya g bunuh2 pijam2 kucing ni. kejam kan?
p/p/s : kucing mengingatkan aku kepada cerita nenek pasal kucing lama kami yang satu hari tunggu di depan pintu masjid tanah perkuburan semasa hari ma aku dikebumikan. sobs~
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting