Oct 20, 2010

aku bukan nak merungut dan tak bersyukur. tapi.........

10:59 AM
reactions 
aku dah penat bangun pagi-pagi kira2, set2 masa lam otak nak kena ada kat lab pukul berapa.
aku nak bangun pagi-pagi tanpa perlu fikir apa-apa

aku dah penat fikir nak pakai baju mana nak g lab sebab takde pon orang puji aku cantik.erk?
(hahaha ni namanya indirect nye luahan hati mintak penampor)





aku dah penat lah jalan2 kaki ulang alik p lab.
aku nak naik mini cooper kaler kuning lah pergi jalan-jalan makan angin. eh?

namanya : ckynua =P

aku dah penat lah nak buat tak tahu je bile manusia mata sepet ni tengok macam tak pernah jumpa orang pakai tudung je.
ye, memang dorang jakun tengok orang macam aku yang pakai tudung ni. dorang ni bukannya tau sangat pon pasal culture Islam yang kena litup2 bagai.

aku dah penat lah datang lab kena mengadap muka manusia yang mata sepet (lagi) tak suka mandi pagi bila nak masuk musim sejuk. busuk lah!

aku dah penat lah nak mengadap komputer satu hari ngadap facebook @ blog bila tak ada kerja, dan bila dengar bunyi pintu dibuka buat jantung aku jatuh sampai lutut.

aku dah penat lah nak masuk lab menyapa mereka dengan "selamat pagi!!!" dengan penuh semangat tapi lepas tu masing-masing diam membisu macam baru kali pertama jumpa. 

aku dah penat lah balik rumah malam2 bukak pintu takde orang sambut, takde makanan terhidang. eh ni dah lain macam je ha ha ha ha

aku dah penat lah nak ajak orang teman aku keluar bila aku lapar atau tensen. kan best kalau aku ada lesen, ada kereta dan ada keyakinan!

AMBOIHHH!!! 
banyak cantik muka kau nak merungut kan. abes tu apa yang kau nak?

aku nak balik malaysia!

nak balik.
nak balik.
nak balik.

homesick
homesick
homesick


nak balik.
nak balik.
nak balik.

homesick
homesick
homesick

nak balik.
nak balik.
nak balik.

homesick
homesick
homesick

nak balik.
nak balik.
nak balik.

homesick
homesick
homesick

nak balik.
nak balik.
nak balik.

homesick
homesick
homesick

nak jumpa abah, ma, kak ug, anas, kak jang, airiel, abg t, pok joe, yoe, sa, ira, syafik.
walaupun kat rumah tu selalu je bising-bising sa berebut ngan syafik nak main game.
suara ma membebel sebab adik2 aku ni degil yang amat!

walaupun baru bulan lepas aku jumpa dorang, tapi aku homesick ni!!

p/s : mana pintu suka hati doremon ni
p/p/s : besar sungguh penangan kata-kata sensei aku ni
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting