Oct 26, 2010

duk jepun pun buta IT jugak ke?

8:51 PM
reactions 
# sila scroll untuk membaca entri penuh.sekian
# tulisan colour oren akan membawa anda ke link rahsia.eceh.


aku rasa semua orang tahu kemajuan teknologi jepun yang bertahun-tahun ke depan. kejap je dah macam2 kua. semua sistem memang dah maju lah pendek kata. internet pon tak lembab mcm siput. tapi  korang jangan la cepat melatah, kalau wujudnya orang yang buta IT dan tak ambil peluang untuk menggunakan sebaiknya. macam aku ni haha

aritu aku baru beli si tera..so nk la isi perut die sket alang2 dah banyak kosong kan. tapi hilang hala tuju haha


jahat kan kawan aku ni =P


p/s : ni entri org malas menekan keyboard
p/p/s : takleyh nk ketuk2 keyboard n tekan2 mouse lama sgt sebab arini super sejukkkkkk


p/p/p/s : malam  ni tidur pasang hot blanket lah jawabnye! esok pagi bgn lewat la jwbnye! siapa nk jawab ni
p/p/p/p/s : esok kena beli toyu(=minyak tanah) untuk pasang danbou!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting