Oct 18, 2010

physical.memory.dump.complete

8:15 PM
reactions 
baru beberapa jam aku pulang dari lab hati berbunga riang. yelah, sebab report dihantar dengan jayanya sedangkan pelajar  kesayangan sensei sedang bertungkus lumus lagi. satu kepuasan ok! oh bukan nak cerita pasal tu. lalu aku balik rumah seperti biasa, bukak komputer kemudian bukak facebook, bukak blog, bukak skype, bukak semualah!

sedang aku gerakkan cursor lambang team baju MU di page zara sensei (membaca update terbaru hantaran 30k kekekekeke), tetibe semuanya kaku. dan aku tidaklah kelu. kerana sudah menjangka kan apa yang bakal berlaku seterusnya.





oh kali ni tak ada sebarang bunyi amaran, lalu segalanya padam. hitam. kelam. dan aku kembali pasrah. pasrah sepasrah2 nya.

dan keluarlah yang macam ini. tulisan dan warna yang paling aku benci!


aku macam nak menangis. ini bukan kali pertama. kalau kali pertama aku restart je macam yang disuruh. tapi kalau dah berkali-kali ni aku dah tak reti. 

memang! komputer aku ada masalah dari dulu lagi! masalah apa aku tak tau. aku bukan pakar komputer. format pon dah berjuta kali dah. cukup masa keluar lah balik colour biru ni. tensen lah.apa yang perlu aku buat?

kena beli external hard disk utk pindahkan semua gambar. penuh satu komputer dengan gambar2 sahaja! mana tahu cukup bulan nanti dia pengsan takmau hidup balik tak ke naya?

p/s : siapa mahu ikot aku p toujimbo tamatkan riwayat kompite ni???
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting