Oct 5, 2010

pening2 lalat

12:49 PM
reactions 
adeh.semalam satu malam aku duk layanadik aku ngan angan-angan die nakdatang jepun kan hahaha duk pk2 bincang dah. kebetulan cuti pun same. aku ade cuti 2 minggu nanti.cuti musim sejuk. and die pun ngah cuti semester time tu. boleh la curik2 masa nak datang lawat aku sambil tengok2 salji kan. kalau ade rezeki dapat la tengok salji turun. buat yukidaruma(=snowman). 

kalau adarezeki kita p panjat gunung lah men snowboard. kalau xderezeki kite panjat gunung tengok salji je la haha. doa2 la ye salji turun dah time tu. tapi selalunya dalam cuti 2minggu tu salji turun la. tahun ni tak tahu la cmne.


pastu check2 tiket air asia, harga nearly 2k jugak la. memula tgk dulu murah. lam 1200 cmtu. so boleh la half2 kan tiket. tapi skangdah mahal ni cmno awk tu? haha 

kalau ikotkan hati aku ni, memang nak sangatla dia datang. ni je peluang untuk aku bwk dia mai sini. kalau aku dah balik nanti jangan mimpi la nak bawak kan. aku sendiri pun belum tentu lagi boleh datang.

moga2 ok la kan. pasni nak kena pos borang itu borang ini. nak kena apply visa kalo jadik datang. padahal paspotxde  lagi tu! haha p buat sekarang!

p/s : cmne aku boleh lupe harini ade kelas? jugyou da start. bajek hima cm dulu lepak2 ken9 je ke? adoiii
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting