Oct 18, 2010

kan best kalau ada lesen P,pastu boleh bawak kereta!

1:56 AM
reactions 
ni lunch aku harini. tak sempat lah nak masak. so beli bentou aje lah. giri2 je ni ade. ada ikan ada telur dadar yang manis. pastu salad sekeping. yang lain2 tu x makan. sebabnye yang dalam aluminium putih tu macam ayam. yang mcm begedil tu pon ayam campuran kot. so aku makan ikan je lah.




sedih kan?
eh Alhamdulillah ada makanan.
 nak tahu berapa satu bentou ni?


oh tadi otw balik lalu bilik study kat Uni top 10 jepun (hahahahaha), ada mamat pakai baju jaket kulit ngah study. kat luar ade pulak motor besar. perghhhhh tak ke comel? hahahahaha memangcomel lah. kadang2 tu jumpa orang badan gaya macam model. pakai baju tiptop. tau2 je lah orang jepun ni kan fesyen taknak ketinggalan. sekalik nek beskal yang ada raga kat depan tu. alahai comellllllll!

oh makan malam?

maggi kari
kalau aku ada lesen keta, ade lesen jepun, ada kereta , ada keyakinan nak bawak kereta, dah lama aku p joyfull sorang2 makan makanan yang sedap2. tapi bilekah semuanya akan jadik kenyataan????????



 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting