Oct 18, 2010

nak comel dan gemuk serta gebu macam kucing?

4:56 PM
reactions 
what do you expect? tutorial nak jadik comel dan gemok(?) dan gebu ke kat sini? eheh kalau aku ada tutorial, ataupun products yang boleh buat jadik comel dan gemok(?) dan gebu, kau rasa2 aku tulis blog lagi tak? eh takde motif hahaha

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!


kucing ni comel dan gemok dan gebu! tapi aku paling suka part dia main masuk lam kotak. wahahahahahahaha kelakar gile dowh. comeyyyyyyyyyyyyyyyy~dan gemok dan gebu. adeh macam mintak pelempang 10 das je


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting