Oct 27, 2010

aksi terbaik wa cakap lu~

10:00 AM
reactions 
# sila scroll untuk membaca entri penuh.sekian
# tulisan colour oren akan membawa anda ke link rahsia.eceh.


nampak tak tu aksi aku and anak buah! hahahahaha

aku cuba la nak join contest2 ni yang dianjurkan oleh cik gayah. aku pertaruhkan gambar aku di atas melalui entri kat sini. lepas tu hari-hari aku jenguk blog cik gayah sebab nak tengok siapa pemenang. aku tengok jugak entri orang yang join. hmmm semua boleh tahan. terus rasa xde keyakinan. maka aku tak berharap dan lupa terus pasal pemenang ni.

tapi tup2 pagi tadi aku bukak email nampak ni : 

eh.eh.menang ke?
segera la aku ke blog cik gayah. semangat kau nak tahu. bia betik. sebabnye aku just letak gambar tu je. xde ayat apa-apa pon. 


terharu lah cmni. nak nanges lah. hahahaha. ni kali ke3 aku dpt hadiah join contest. seronok lah! so aku nak bagi hadiah tu kat akak aku lah sebab aku beraksi ngan anak dia. cik gayah! tunggu i mintak alamat akak i ye hehehe




p/s : eh contest y aku anjurkan semua tak pos lagi hadiahnye! hahahaha. adeh malasnye nak p pos opis sejuk2 niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
p/p/s : kak, sila email alamat nak bagi cik gayah ni! haha
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting