Oct 4, 2010

dengan semangat baru oyeaaahhh~

10:48 AM
reactions 
pagi2 lagi aku dah bangun. tapi tak sempat buat breakfast la hehe. selesai bersiram, (cewah bersiram konon) aku bersiap2. tak kusangka tak ku duga, masa ngah excited nak iron tudung-raya-baru-susah-nak-jumpa-kat-kedai, dengan tak semena-mena.......iron baru kesayangan yang segak bergaya baru beli dulu terjatuh.kebabom!! uhuk2 T_T pecah kat hujung. pecah okey. pecah! tercabut terus dari badan!

aku rasa memang aku tak ditakdirkan bernasib baik ngan barangan letrik ni hahaha walaupun aku amek EE. terketar-ketar amek selotep balut2. nasib baik la xde kecederaan dalaman macam si pinky kesayangan.

dengan hati yang sugul, aku iron tudung-kedut-seribu-susah-nak-hilang. hesh. kemudian siap2 ke lab. seperti biasa la, budak2 ni mane ade y nk dtg awl pagi pastu bukak kom macam aku ni. (stop jap menulis terdengar sensei bukak pintu, sebab jantung aku terus jatuh smpai lutut)



ok sambung balik. tadi baru je setel toroku(=register) subjek untk semester ke2. orang lain dah senang lenang goyang kaki berken9, aku pulak kena goyang pensil dalam kelas nanti. haiihhh. nak buat cmno. aku ade lagi 3 tan ii (=pointer) subjek wajib lepas yang tak cukup untuk grad. subjek y boleh pilih pulah melambak2 tan ii nye. so this sem aku amek 4 subjek yang membawa jumlah pointer 7. nak selamat kan. huhu

ヤバイ! 

kena 本気モード la ni. takleh main2 dah. wuwuwuwu~
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting