Oct 31, 2010

perempuan melayu terakhir versi moden ha ha ha ha

1:35 AM
reactions 
eh. eh dah pukul 226 pagi. selalunya masa-masa cmni aku dah lama diulit mimpi. mane taknye, pukul 11~ aku dah merangkak naik katil. tapi harini dalam sejarah la sket. kenapa ek?

walaupun satu hari aku xde  mood tapi tetap excited. sebabnya aku dah jadik perempuan melayu terakhir versi moden. hahaha cmno tuh?

apa la yang aku semangat sangat sampai tengah malam buta pun still berusaha taknak  merangkak ke katil. jom terjah!




tempat simpanan!
haaaaaaaaaaaaa amacam? cukup tak ciri perempuan melayu terakhir versi moden? haha bukan senang nak buatbenda alah tu wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. dekat sejam jugak lah aku nak kasik lengkap macam bunga tapi senget benget tuh. beginner, bagi can la sket hahaha nak buat cmno. aku dah tangkap cintan ngan quilling ni.

p/s : kalau sensei bagi my fyp tema quilling kan best! hahaha
p/p/s: aku pun xtahu kenapa aku beli gam yang mengambau zaman sekolah rendah tu 
p/p/p/s : jom quilling!

-oyasumi people-

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting