Oct 30, 2010

macam mana nak buat scroll box

9:42 AM
reactions 
ada orang tanya, so aku jawab.

bagi yang ada widget yang exchange link panjang tu boleh la nak gunakan scroll box ni. contoh :





a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a


macam aku guna scroll box utk widget exchange link dan jugak entri panjang2. cmne nk buat? guna html kat bwh ni

<div style="width:100px;height:100px;overflow:auto; ">
 tengah2 ni html widget anda
</div>
witdh dan height tu boleh ubah ikut kesesuaian blog dan kemahuan anda.
ada lagi nk tanya? sila2.
sekian.selamat mencuba.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting