Oct 12, 2010

dilema pelajar pasif macam aku ; nak beli ke taknak?

9:13 PM
reactions 
hmmmmm nak beli ke taknak ek? kena fikir betul2 nih pro n con.

pro : 

  1. akan menjadi satu2nya kenangan aku
  2. peluang hanya sekali
  3. dapat tunjuk kat family, simpan sampai ke anak cucu



con :

  1. mahal
  2. sah2 la aku takkan banyak kelihatan dalam tu
  3. tahun depan baru dapat

ah malas la pulak nak senaraikan. korang tolong aku boleh?

eh lupa pulak, sebenarnya aku dalam dilema nak beli ke taknak majalah universiti ni. yelah macam zaman2 sekolah dulu kan ada majalah. tapi harga dia mak aih mahal tak hengat lah. ¥19000 (=RM 720)
haaaa dah boleh beli ape dah tuh. apa yang menarik sangat dalam ni? mahal bebenor~

  • Bird`s eye view : gambar dari atas la pemandangan uni
  • FukuiUniversity Festival : kalau nasib masuk la muka aku dalam ni sebab tiap2 tahun pelajar malaysia bukak gerai.
  • History : susur galur uni
  • Graduation Ceremony : untung2 ada la kat dalam nanti kan time graduation day yang xde pakai topi nih
  • Message : orang2 pangkat tinggi berkata-kata
  • Introduction of seminar : yang ni kompem ade lah gambar aku. gambar budak2 lab sekeping ngan gambar sorang2
  • Campus scene : nih macam xde muka aku je
  • Campus Photo Clip : yang ni pon sah2 la xde muka aku. aku kan pasif mana ade masuk mana2 club pedang ke kelat judo ke ape kan.

nak beli ke taknakkkkkkkkkkkkkkkkk? patutkah aku beli? due date 29 oct...

wuwuwuwu~
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting