Oct 1, 2010

graduation day..can i have one like yours?

3:02 PM
reactions 
oh rata-rata kawan aku dah ramai yang grad. jelesnye T_T tapi xpe, aku akan menyusul jejak korang lagi 5 bulan, insyaAllah   kalau diizinkan Tuhan. amin. tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jeles yang memangtakkan hilang ni sebab graduation day katjepun tak sama macam malaysia tu. boleh pakai baju besar gabak ngan topi tu. sobs~

aku pernah pakai topi tu 3tahun lepas after grad dari aaj.eceh grad mcm ape je kan. naseb bek boleh pakai kan. kalau tak sampai ke sudah la aku tak merasa. seronok jugak nak lambung2 topi. pastu org bagi bunga bagi teddy bear tu. amek2 gambar. oh bahagianye!

nak tahu cmne graduation day kat sini? jom terjah gambor hari graduation day yang aku pernah pergi kat uni aku ni. gambar bulan 3 this year.

tahun ni sorang je onna(=perempuan) yang grad. 
yang lain sumernye lelaki
rakyat fukui memang kepupusan onna.

xleyh lambung topi lambung bunga pun jadi la

seniorku bersama ibu dan bapanya yang datang all the way from malaysia

EE department

mechanical department




ni la pintu depan uni aku.sempoi aje




sesi amek gambar bersama labmate ni




dua gambar latest tu after amek scroll masing2 ngan ketua department。kat sini wakil setiap department je yang akan naik pentas. kiranye best student setiap department la. y biasa2 mcm aku ni jangan mimpi la nk merasa naik pentas. aturcara majlis start lam kol 9-10 cmtu then kol 12 dah boleh gerak g ambil gambar ssetiap department. petang sket g amek sijil blablabla ngan ketua department lam kelas. then abes la

korang tengok la, mana ade jubah2 ngan topi macam korang tu. sedih je kan haha. aku ingat balik nanti ada orang sambut ngan bunga, nganteddy bear kat epot. nak pakai suit lengkap. pastu terus pergi studio amek gambar family lengkap berjubah dan bertopi. gantung lam umah. hahaha nanti i will make sure time aku balik, semua family kena ada kat epot! hahaha kejam x? dan menyambut ketibaan aku yang lengkap bersuit sama macam aku datang dulu

 ha ha ha ha berangan!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting