Oct 29, 2010

masa ni la pentingnya hubungan sesama blogger (dan reader)....konon ha ha ha

5:24 PM
reactions 
# sila scroll untuk membaca entri penuh.sekian
#harini banyak tulisan oren yang membawa ke link rahsia.eceh


dah2 la tu pasal fida aishah. blog ariffshah pon smpai skang under construction lagi. hidup perlu diteruskan. eceh. okay, aku tahu semalam aku dengan muka tak malu tapi bukan dengan muka tebal mekap 12 inchi lah pergi terjah blog orang dan meminta tolong dari blogger lain. ha ha ha ha time ni la kan kau nak tengok cmne ikatan di antara blogger ......pppffttttt~

eh yang bukan blogger jangan kecik hati. reader pon menyumbang jugak. ape kesahnye? semalam aku ngan dia bet. masa tuh lagi 10 minit je nak masuk pukul 12. oh sebelum bet ada lagi kejadian.

siapa yang ikuti perkembangan STEPBYSTEP memang tahu lah ade post pasal quilling. tak tahu quilling tu ape? tengok sini dan sini. i just love them sooooooooo much! sebab aku memang berjiwa seni lah, ha ha ha ha 1st aku jumpe quilling dalam blog was from design and made with love, sebelum aku jumpa lagi dua blog yang letak pasal quilling ni. sebelum ni macam tak tahu apa2 pon haha. mundur ke walaupun duk jepun?

sumber gambar : [sini]

sumber dari [sini]

oleh kerana aku  minat sangat2 maka aku mintak lahdari dia. nak hadiah besday macam ni! nak yangada quilling2 nih. tak kiraaaaaaaaaaaaaa!

pastu boleh  pulak dia cakap kena UV lebih dari 200. masa tu baru 190 kalau tak silap. masa tinggal kurangdaripada 10 minit nak masuk pukul 12 tengah malam. sebab aku set time zone is gmt+9. tak sama la ngan malaysia.

nak punya pasal aku pg BW. refresh blog tengok dalam 194 kot. uwaaaaaaaaaaaaa memang rasa macam pasrah gila. nak semangat lagi aku siap buatentri lagi pasal no 200 ni. refresh2........ ade la 199! masa tuh dah sipi-sipi nak pukul 12. memang pasrah.

lalu aku guna talian hayat terakhir iaitu blogger. yang mana sempat aku jengah la dalam minit2 terakhir.so siapa yang dapat last minute msg yang agak mendebarkan tu, sowi lah. gaya macam cemas sangat tapi aku terpaksa! demi kad besday ade quilling! mari gelakkan aku ramai2. ha ha ha ha ha ha ha


laughing smiley,animated smiley

ok. dah abes gelak? so apa keputusan dia? dapat ke tak quilling dari dia kang? sebab bile aku terjah semalam die dah jadik cmni....

meh terjah kita terjah UV update dari counter aku n nuffnang. jeng jeng jeng





Drum Roll


dr counter merah tu
dari nuffnang


p/s : my birthday plis come faster! ha ha ha ha ha ha ha ha quilling oh quilling.....

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting