Oct 28, 2010

lantak lah fida aishah nak menipu ke tak ha ha ha

9:40 PM
reactions 
# sila scroll untuk membaca entri penuh.sekian
#harini xde tulisan oren yang membawa ke link rahsia.eceh

sejuk yang melampau memang lah buat aku tak menahan. tapi kehangat konspirasi fida aishah yang belum terungkai, dan menunggu jawapan dari blogger ariffshah membuatkan tahap sejuk yang melampau ni hilang pulak. eceh. menipu tak hengat.

aku p sekolah tadi singgah mitsuwa beli glove , bli stokin bulu2 tau x? sejuk lahhhhh.

comel kannnnnnn~

so tadi aku keluar lam kol 830 nak pegi isi toyu. murah pon murah skang ni. 1 liter pon baru 64 yen je. 1000yen dah boleh dapat 15++ liter. ok la tu.

harga2 toyu mengikut liter

orgy keje kat stesen situ. dorg ni rajen baito sini hak2
sebab aku bawak 1000yen je makan 15 liter je lah y aku dapat haha

pastu ada keluar benda alah ni.tekan saja
semua orangpon dapatyang ni haha

pegi scan resityangdia bagi tadi
dan mendapat wang pulangan 16yen hahaha

lepas tu kami balik lah. fida aishah? sape tu hahahaha


p/s : bila ariffshah nak habeskan construction kat blog dia ni haha
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting