Oct 30, 2010

excited! yeay! yeay! excited! yeay lagi!

9:40 PM
reactions 
oh. aku belum mahu bercerita pasal cerita tertangguh tu.sebab aku xde mood. malas nak update apa-apa. malas nak meluahkan apa-apa. malas untuk menjenguk siapa-siapa. malas dan malas.

 tapi sekarang aku excited! haha sebab nye aku baru je balik dari kedai daiso@100yen shop! yeah, shopping memang lah pengubatjiwa ragaku haha. tapi xleyh shopping mahal2 maka pergi la kedai 100yen shop. boleh dapatbanyak barang tanpa kos yang tinggi lah! i like 100yen shop! maka banyak lah benda merapu yang aku beli tadi. haha


eh daiso pun ada kat malaysia kan? aku dengar2 kedainya memang sebijik ngan kedai kat jepun ni. betul ke orang yang berada di malaysia?

aku beli barang2 yang penting untuk aku siapkan misi. ngeh3. siapa tahu diam2 okeh. nanti x suprais la. tapi sebelum tu aku nak kena pergi gotong-royong bersih+kemas rumah aku ni. tapi aku sorangje la. aci tak nak guna perkataan gotong royong? haha

excited nye saya!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting