Oct 5, 2010

nama baru wajah baru tapi aku tetap aku lah!

10:35 PM
reactions 
ecewahhhh...bertungkus  lumus aku p carik template baru lepas tu nak tukaq segala bagai kan. biaq p la hahaha pastu yang paling takleh blah time nk tambah commentluv. aku lupa cmne nak buat. yang aku ingat pernah aku curik baca tutorial dari blog.ariff. cari-punya carik tak jumpe. masa mula2 search blog.ariff kat google tu keluarla blog ariffshah ni tapi aku mcm tak brape sure. rasa macam ye.rasa macam tak.

pastu nak cari entri pasal tutorial tu pulak satu hal. susah ohhhhhhhhhhhhhh. tensen2 tak jumpe. nak cepat2 siapkan. last2 aku taip
"cara letak commentluv tutorial.

aaa . terus kau keluar kat google. senang keje aku.

pastu pulak ngade2 nak letak nemo kat atas tu. tapi nak letak nama Lilo & Stitch macam dulu pelik la pulak kan. gambo nemo tajuk lilo & stitch. tak ke haru? hahahaha so dan2 tu jugak aku tukar tajuk blog. cerita ckynwan. penat aku pk satu malam tak kua idea yang best2 kan.

pastu pulak bila aku nak letak gambo je die xmo kua pulak. terpaksa la aku kecikkan sket hurupnye. nampak tak cerita ckynwan yang kecik comey tu? hahahaha

eh banyak  mengarut. aku nak tdoq. and big thanks to liyanalunia, Tutorialuntukblog and blog.ariff sebab aku duk bukak tutup blog korang je tadi hehe.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting