Oct 22, 2010

tak miang ke?? macam-macam lah puloks

11:47 PM
reactions 

ye aku hima harini! so tekan sana tekan sini sebabnye sensei tetibe je xde petang pagi tadi. zemi dibatalkan. penat je aku cuak kot2 kena marah ngan sensei pasal report y buat otak aku biol tuh.

and ini gambar2 yang aku ternampak kat yahoo news tu. sebab aku ni memang sangat suka tengok gambar-gambar cantik maka aku amek lah buat entri kat sini haha. hima kan?xpe lah, sementara tunggu next week y tak dapat nak dibayangkan.


Wisconsin's white pine dress



Minnesota's corn dress



The Illinois red dress was constructed from 28 dresses purchased from thrift stores in Chicago.



Wyoming's willow dress



Maine's pine cone dress



Nevada's casino chip dress



Iowa's prairie dress



New York's garbage dress

sumber pic : yahoo news y diambil dari : http://stateofdress.blogspot.com/


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting