Oct 27, 2010

tikus dalam futon!kyaaaaaaaaaaaa~

4:11 PM
reactions 
# sila scroll untuk membaca entri penuh.sekian
# tulisan colour oren akan membawa anda ke link rahsia.eceh.

oh.oh.oh semalam suhu turun mendadak! 9degree je! huuuuuuh. bagi orang yang bukanlah lahir dalam iglu macam aku ni memang lah dugaan besar. sudahnya satu hari jadik suri rumah! ha ha ha ha aku balik je dari lab semalam terus selongkar stor. cari hot blanket. memang harus guna hot blanket. kalau tak memang menggigil lah ye.

nak dijadikan cerita sejuk jugak, time ni lah menyelongkar semua baju tidur yang tebal2, seluar tidur yang tebal, stokin bulu2 yang comfy. adeh pasni nak kena selongkar glove yang aku rasa semua dah hilang pasangan je! bukak heater kat dinding kejap tapi memang xjadik. xdak feel org kata. xpanas langsung lah! toyu tak beli2 lagi niiiii


last2 aku masuk lam futon, masuk lam selimut,berbungkus! sampaikan dengan mouse pon aku selit masuk lam selimut  jugak. kalau kat luar futon nak ketuk2 keyboard, tekan mouse ni memang tak mampu! sejuk la weyhhhhhhhhhh.

dah petang sket baru aku ingatpasal heater letrik ni? boleh tak! dah menggigil2 satu hari  baru ingat.adoiiiiii.....

untuk sementara boleh lah~

winter sonata dah nak berlabuh di kala autumn in my heart belum kulaksanakan! ape barang dah nak kena kuar rumah pakai boot, pakai baju belon, pakai mafla....sejuk oh!

macam ni!eh tapi ni bukan tpt aku la ha ha ha ha



p/s : eh tikus tak sama ngan tetikus ek hak2
p/p/s : kawan2 moh le kite beli toyu~
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting