Oct 1, 2010

apa kejadahnye 100penulis ni??

9:22 PM
reactions 
ayok! abes la aku kena kalau admin baca tajuk ni hahaha. baca tajuk je k. baca isi ok kot hehehe. ok..apa sebenarnye 100penulis ni? 1st aku nampak link 100penulis[dot]com kat blog [z@ck] si Insan Tinggi. tapi mula-mula tu aku wat derk je la. tapi tiap kali aku datang blog die tu, aku rasa macam tak best kalau aku tak ungkaikan keserabutan lam kepala otak aku ni. nak tekan takut website entah apa-apa. tapi nak tahuuuuuu.


so dengan beraninya aku tekan sambil pejam mata sebelah haha tipu aje. aku baca-baca, geledah2. rupa-rupanya ia merupakan satu blog tapi hanya 100 orang je penulis yang dibenarkan. nak baca panjang2 boleh jengah SINI

 katanya 100penulis ni nak selamatkan dunia gara-gara si pencipta facebook yang dasyat tu. cmne tu? yang tu kena la tengok dan baca kat sini puloks. aku tak reti la nak cakap panjang2 tapi video ni comel gila kan? aku jumpa kat100penulis hehe



 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting