Oct 14, 2010

beach babe kai~

8:59 PM
reactions 
eceh.

tadi duk melepaskan rindu kepada para blogger dan aku tiba di satu blog ni. escaped. pernah pergi tak? kalau belum pergi lah. minah kecik coet comey lotey ni kawan aku. satu kelas time belajar kat aaj. aku baca blog dia.bila ada new entri aku jenguk lah. aku jeles dan dengki sebab...... erm korang p carik lah snirik apa sebab dia. hahaha (empunya belog kena belanja aku haha)

pastu aku jumpe kuiz ni. macam menarik.tangan aku pon gatal2 la nak tekan sana sini kan hahaha.

so keputusannya inilah dia.....


kalau siapa yang kenal aku tau la gelaran beach babe sesuai tak ngan aku hahahahaha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting