Oct 28, 2010

kalah kontroversi freemason nih ha ha ha ha

5:19 PM
reactions 
# sila scroll untuk membaca entri penuh.sekian
#harini xde tulisan oren yang membawa ke link rahsia.eceh

alkesahnye. aku duk jenguk2 sekali ternampak satu link blog yang mungkin agak terkenal lah jugak. post pasal kontroversi fida aishah. aku buat derk je memula. lepas baca2 sket aku macam heran. pastu keinginan nak tahu membuak2 lah.

aku p search fida aishah. tanya pakcik google jap. banyak lah jugak link yang kua. sumer aku tekan. yang akhirnya menjurus kepada blog milik fida aishah ni. pastu tetibe je rasa macam...

eh.eh. dulu pernah baca blog ni
memang. dulu aku pernah baca blog fida aishah ni. jatuh cinta pandang pertama. sebab ayat dia terlalu puitis , terus menusuk ke jantung aku yang memang berjiwa seni tapi tak pandai nak zahirkan. rasanya aku jadi anonymos follower je kot. 

pastu dah laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama gila aku tak baca blog dia. dah berkurun. tak tahu lah kenapa. lost kot hahaha. sehinggakan harini yang membawa aku kembali ke blog tu melalui penulisan kontroversi di blog orang lain.

ko bayangkan lah berapa banyak masa aku habes nak khatamkan 388 komen tu haha. macam-macam lah orang komen. ada yang puji ada yang bela, ada yang tertipu ada yang menyokong. apa pun ia memang suatu konspirasi rashii. hahaha pastu bila nak bukak lagi skalik tup2 dah private and blog ariffshah pulak xleyh nk bukak. esok br pulih dan siap, under construction katanya. tetibe je kan hehe

walaupun aku pernah baca blog si fida aishah ni , bila baca komen2 orang tu xde la pulak aku nak sentap ke apa. sebab aku just baca entri dia. tu je. dia nak tipu ke apa ke kankei nai ngan aku. haha tapi serius woooo semua orang yang pernah baca blog dia rasa tertipu. bukan aku la tapinye sebab aku tak pernah komen entri die(kot), tak pernah ym ngan dia, tak pernah komen kat fb dia macam orang lain buat. so aku jauh la dari rasa tertipu pastu nak sentap2 dalam ruangan komen  gaduh kat situ nak keluar hadis kuar quran macam dorang tu.  tapi aku komen cmni :

dah xde org nk komen kot kekeke


siapa yang tak masuk dunia blog ni mungkin pening. ntah apa-apa la yang aku merapik ni kan. xpe, tak penting pon haha. 

p/s : tapi aku bukan fake tau. betul ni. tak tipu pun. haha tak caya tanya la dorang kekeke
p/p/s : tingkatkan prestasi, jauhi kontroversi. eh macam kenal ayat ni
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting