Oct 15, 2010

jangan main sampai patah kaki sudah lah.

10:30 PM
reactions 
hmm.esok gifu taikai. sekarang ni budak2 len ngah bertungkus lumus siapkan bentou agaknye. oh gifu taikai ni adalah acara tahunan perlawanan bola sepak yang dianjurkan oleh pelajar malaysia di gifu. dan aku tak pernah miss. sejak dari tahun 1 mesti pergi punye lah. jadik pom-pom girl. hahaha

tapi kali ni, aku terpaksa tarik diri.eceh. gaya macam pemain utama bola sepak je hahaha. aku tukang sorak utama je. sebenarnye kalau taikai ni seronok ada banyak sebab. 


pertama : dapat jalan2 ronda2 ngan kete. memang la aku gemar sangat sebab bukan aku yang drive. pastu kalau dapat naik ngan geng2 rock kapak lagi heaven. memang melalak je lam kete. ate lagu2 len xreti .asik lupa lirik je kekekeke

kedua : nak jumpa rakan2 seluruh jepun. eh xde la seluruh jepun. tempat2 tertentu je lah yang dijemput.

tapi, hari esok dalam sejarah lah sebab aku x p gifu taikai. xdapatla nak penuhkan kompite aku ngan album2 taikai. so selak2 album lama je lah. kekekeke

[2007]
member2 satu batch dari aaj ni. time ni smangat semua nak bergambar

pom-pom girl hahahaha

ngah pk strategi tuh..jersi malaysia hitam kuning

[2008]


taikai 2008 yang banyak memori pahit.

[2009]

player harapan

warming up before match

aha. kan dah nampak jelas sket kekeke
otang kuat belakang tabir hak2

budak2 aaj  y dtg

onnatachi


agak2 tu piala ape ek


team fukui juara gifu taikai 2009
[2010]

?
?
?

tunggu aje lah kesudahannye esok dari junior-junior ku.

頑張ってください!





 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting