Oct 15, 2010

terlebih cemerlang atau ......

5:42 PM
reactions 
hari ini hari jumaat. selalunya paling2 rajin pon aku akan stay smpai pukul 3 petang. selalunya hari jumaat tu mood cuti dah datang awal. tapi sebab aku cuti suka hati semalam, maka terpaksa lah aku datang ganti harini lebih masa walaupun harini hari jumaat.

op.op. DATANG GANTI? pergh cemerlang gila datang ganti hari cuti. siapa cakap? takde maknanye aku nak datang ganti cuti yang aku buat sendiri smalam. mentang2 sensei outstation.

aku terpaksa jadik terlebih cemerlang sebab aku ada report yang aku perlu selesaikan untuk dihantar hari isnin nanti. oh tak cukup dengan terjemah ke bahasa ibunda orang jepun, tapi report tu kena pulak buat dan hantar dalam format pdf. bukan main taram lam word je. kalau dah nama pdf tu kena la tulis n edit lam LATEX. 

aku tak tahu kenapa keluar penguin bila aku cuba carik gambar latex

hadoihhhhhh. LATEX ni kalo simple macam word xpo la jugoks. nampak gaya memang sabtu ahad pon akan terlebih cemerlang. wuwuwuwuwuwu.

iyadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

p/s : aku terpaksa batalkan percutian satu hari ke gifu. T_T
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting