Oct 7, 2010

nak letak jugak boleh?

10:14 PM
reactions 
sana-sini orang duk sebok je letak kan. aku ni xde la paham bebenor @ arif sangat pasal nuffnang ni kan. orang join aku gedik gelenya nak join jugak kan hahahaha.

orang dapat BE aku tak dapat2. orang dapat ME aku lagi la jauh ketinggalan.orang dapat cash out dah bape kali aku sekalik pun belum. tapi takpe. aku kan beginner. eceh.



tapi tu masa mula2 reg blog kat nuffnang la. dah nak masuk 4bulan since aku letak ads nuffnang lam blog aku nih. so kamu2 meh jenguk blog saya lagi ok?i lap u ols banyak2 gitu hahaha <-- gedik!

jenguk sini jangan lupe jenguk STEPBYSTEP okeh. hihi

p/s : okeh nak tdoq.esok ade zemi pukul 1030 okayyyyyy.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting