Oct 25, 2010

anketo

5:25 PM
reactions 
# sila scroll untuk membaca entri penuh.sekian
# tulisan colour oren akan membawa anda ke link rahsia.eceh.


harini xde isu panas. just nak tanye pendapat semua je lah y datang2 blog aku nih. eceh perasan ramai org datang.eh tak perasan.

kalau sebelum ni aku guna kemudahan read more. ape itu read more? entri panjang yang diringkaskan  untuk kemudahan/kepentingan.........................siapa pun aku tak tahu. kepentingan tuan blog kot ha ha ha ha

cmne nk buat read more? tu pon xtau ke? ha ha ha tekan je lah keratan kertas kat atas tu.

contoh entri ade read more :

dari entri kami bukan terrorist
untuk baca entri penuh perlu tekan fungsi read more yang aku dah tukar kepada TERUSKAN PEMBACAAN . tapi berapa ramai sangat la yang nak tekan read more tu melainkan memang betul2 nak tahu. and aku sendiri pon kadang-kadang malas nak tekan "read more" dalam mane2 entri blog orang sebab leceh nak tunggu loading lagi sekali. menunggu satu penyeksaan kan.

so aku amek inisiatif lain dengan menggantikan fungsi "read more" dengan scroll. tak perlu tunggu loading banyak2 kali. kalau kau nak baca entri2 lain pun just scroll je, macam entri bawah ni.

ko jangan la p scroll kat gambar tu, xde nye die jalan. nak baca yang betul gi sini




aku nak tanya lah, yang mana satu lagi ok, mesra, cepat dan betul. eh?



 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting