Aug 11, 2010

MY MILK TOOF : THE BEST!!

1:00 PM
reactions 
siapa yang belum follow blog ni sila follow sekarang. siapa yang xde blog tapi suka baca blog orang senyap2 sila bookmark sekarang! hahahaha ok2, kalau xde blog susah la nak tahu cmne dia update kan. kat bookmark xkn keluar hari2.

so aku dengan baik hatinya nak bantu silent rider reader aku nih. aku tau ko suka jugak MY MILK TOOF ni kan? yup, my milk toof kembali with the art of Lardee.

serious comel gileeeee. aku terus jatuh chenta!!!! senang citer aku bagi introduction je la. saki baki korang g korek sendiri. kang aku kena saman lak.

follow this cute story of Lardee here


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting