Aug 2, 2010

macho = kidal + specky + baju belang2 melintang + tahu melukis

5:20 AM
reactions 
assalamualaikum =)

*bosan + muak mengadap tulisan jepun so aku berehat sekejap hehe

start : [6:04 am]
*******************

ciri2 lelaki idaman sepanjang zaman adalah seperti di atas. ok, sounds stupid tapi biarlah apa orang nak kata. ni ciri-ciri lelaki idaman aku dan bukan kamu. macho di atas adalah membawa makna (orang yang mempunyai sedikit paras rupa dan apabila mempunyai ciri2 di atas maka dia adalah sangat macho, kakkoi dan tampan lagi bergaya ) hahahaha
terkecuali kepada mereka yang bermuka pecah rumah. ok, aku tak kutuk ciptaan Allah tapi, sebagai manusia normal aku jugak berhak memilih ciri-ciri di atas dalam usaha memilih calon suami kekeke

kenapa kidal + specky + baju belang2 melintang + tahu melukis nih sangat macho dan hot? salah satu sebab utama adalah kerana aku tak kidal, mata aku sehat so aku tak pakai spek dan aku tak tahu melukis. tapi aku ada baju belang2 melintang je. so partner aku paling tidak mesti mempunyai sifat di atas untk kelihatan macho di mata aku haha

sejak dari bangku sekolah aku sangat kagum ngan orang yang kidal dan bercermin mata dan tahu melukis. kecik2 dulu selalu berlatih menulis menggunakan tangan kiri. selalu berangan nak pakai cermin mata sebab gaya ketika membetulkan cermin mata menggunakan jari manis adalah sangat kakkoi!!!! dan aku suka melukis sejak dari kecik tapi bakat tak terasah so stop cmtu je.

so kepada yang berkenaan, sila mahirkan kemahiran menulis menggunakan tangan kiri =P


finish : [6:19]

2 ♥:

nua on August 2, 2010 at 9:54 AM said...

kan da terer.. bkn sj menulis, melukis pon kn.. hahaha

cKyN WaN on August 2, 2010 at 10:00 AM said...

tulisan awk x chantek! =P

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting