Aug 7, 2010

kita perlu ingat bahawa artis juga manusia biasa sahaja

8:25 PM
reactions 
assalamualaikum =)
salam sejahtera

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

pernah tak rasa kecewa bila dapat tahu artis kesayangan kau sebenarnya berperangai buruk? xda la kesayangan mana pun, cuma kau mengagumi la bakat. ya. aku sangat suka ngan nasha aziz. nasib baik aku ni pompuan kan. kalau tak jatuh hati terus. dia pun ada body cantik. model katakan. aku tak tahu bakat modeling dia hebat macam mana tapi aku suka lakonan dia. u just name it. perempuan ayu, tomboy, i bet nasha aziz mesti dapat lakonkan dengan baik, memang power. kalau ada lakonan yang dibintangi oleh beliau memang aku tak pernah akan tolak la. xde la nak kata semua aku x miss. tapi kalau tau je nasha aziz berlakon aku mesti nak tengok punya lah. haaaa sampai macam tu sekali kan.



sampai la suatu ketika aku blogwalking kat page Red Mummy and i was shocked. ish, pelakon kebanggaanku. kenapa macam ni? memang la dah banyak sangat cerita2 pasal artis ni. hanya orang dalam dunia artis je tahu. kita yang rakyat biasa ni memang terpedaya la kan. 

nak tahu apa yang besar sangat tu? jom terjah entri Red Mummy kat sini.

isk, sedih. <--- tak pasal2 je hahahaha
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting