Aug 10, 2010

blogwalking award

5:30 PM
reactions 
adat la kalau lam dunia berblog ni.macam-macam la award kau akan tengok. kalau ada rezeki dapat la dari mereka seketul dua. nah. ni award.


bukan untuk korang lah. untuk aku hahaha daripada ciktembam. bukan aku jahat.tapi dia yang tulis sendiri kat url blog dia.x caya g la tengok hehehe

ade soklan la pulak. meh nak jawab

di mana anda selalu drive BMW?
tak berapa paham. di mana tuh maksudnye tempat kau duduk time ko blogwalking atau blog yang kau slalu jenguk? haha fail sudah bahasa melayu aku

kenapa anda suka sangat drive BMW
dapat banyak info. saje suke2 kalau blog terlampau best

apa yang anda dapat kalau drive BMW
aik? dah jawab kat atas hehehe

perasaan orang yang diBMW oleh anda
tak tahu la.tak sempat nak tanye time drive BMW


haihhh nak kena tag org ke?nantilah aku tag atau bagi award ni kat orang y slalu dtg jenguk aku lak kekekeke
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting